rulouri exterioare 01Rulouri exterioare cu lamele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica, ghidaje si carcasa din aluminiu. Numite si jaluzele exterioare, pot fi folosite atat la constructiile noi cat si la cele vechi, protejand tamplaria si oferindu-ti intimitate si control solar atunci cand ai nevoie. Pot fi actionate atat cu snur sau banda cat si cu motor, manivela, arc. Confectionate cu Plasa antiinsecte incorporata in ruloul exterior sporeste confortul dumneavoastra si prelungeste considerabil durata de viata a plasei, aceasta fiind protejata iarna de gerul care in timp o macina.

Rulourile exterioare produse de firma Rollite shadow sunt fabricate din aluminiu sau PVC. Ambele au acelasi rol si urmatoarele avantaje: - maresc protectia termica a locuintei si astfel scad costurile cu incalzirea in timpul iernii si costurile cu aerul conditionat in timpul verii - protejeaza tamplaria de intemperii si ii ofera o durata de viata mai mare - sunt un important factor antiefractie deoarece ingreuneaza accesul hotilor pe geam sau usi - asigura umbra in cazul in care sunteti deranjati de soarele stralucitor al verii, puteti regla luminozitatea din locuinta la un nivel confortabil - va confera o protectie suplimentara fonica fata de zgomotele de afara - asigura intimitate in fata ochilor indiscreti - confera o eleganta sporita locuintei.

Culoare rulouri exterioare
1. alba sau maro
2. altele (de exemplu imitatie lemn)

Accesorii rulouri exterioare
1. broasca cu cheie pe ultima lamela: 26 euro / buc
2. inchidere cu bolturi pe ultima lamela (antiefractie): 8 euro/set (2 buc)

Optiuni ACTIONARE rulouri exterioare
1. manuala (panglica sau snur): 0 euro
2. cu manivela: 60 euro / set
3. electrica cu intrerupator: 80 euro / set
4. electrica cu intrerupator + manivela: 80+60=140 euro / set
5. electrica cu telecomanda: 120 euro / set
6. electrica cu telecomanda + manivela: 120+60=180/set euro / set

Termen de executie rulouri exterioare: 3-5 zile Termen de garantie rulouri exterioare: 7 ani , INTEGRAL PT TOT SISTEMUL Durata medie de exploatare rulouri exterioare: 25-30 ani Detinem o experienta de 10 ani pe piata de rulouri exterioare.

rulouri exterioare standard rulouri exterioare cu plasa
automatizari rulouri exterioare preturi rulouri exterioare
plase de insecte usi de garaj

Rulouri exterioare

Requirements