cere-oferta

CONTACT RAPID

mobil:  0723 026 522

SC ROLLITE SISTEM SRL

SC ROLLITE SISTEM SRL produce si comercializeaza rulouri exterioare din pvc, rulouri exterioare din aluminiu. Acestea schimba estetic aspectul casei dumneavoastra, totodata fiind utile din mai multe puncte de vedere: izolare termica, izolare fonica si protectie.


Ne gasiti si pe facebook si google +

facebook google-plus

Lamela rulouri exterioare - confectionata din profil de aluminiu cu 39mm latime si 8.5mm grosime vopsit in camp electrostatic.
Carcasa rulouri exterioare - confectionata din aluminiu cu o grosime de 1.5mm vopsita in camp electrostatic.
Ghidajele ruloului - confectionate din aluminiu au latimea de 53mm, sunt dotate cu perii la interior si sunt vopsite in camp electrostatic
Profilul inferior al ruloului - cornier din aluminiu 20mm/20mm are rolul de a rigidiza ruloul si este vopsit de asemenea in camp electrostatic.

In plus fata de rulourile exterioare din aluminiu aplicate standard, rulourile exterioare sunt dotate cu plasa antiinsecte tip rulou. Plasa este din fibra de sticla de culoare neagra, are un dispozitiv de rulare cu arc montat in cutia ruloului si 2 manere pe lamela inferioara.
Plasa antiinsecte se actioneaza numai manual si independent fata de ruloul exterior din aluminiu.

Actioarea ruloului exterior se face standard cu snur sau panglica; sau optional cu motor electric cu buton sau telecomanda, daca ruloul are dimensiuni mari se recomanda folosirea unei casete cu manivela fractionala pentru o manevrare mai usoara a ruloului-vezi accesorii rulouri.
Optional rulourile exterioare din aluminiu pot fii echipate cu motor, actionarea ruloului facandu-se cu ajutorul unei telecomenzi sau al unui intrerupator-vezi automatizari rulouri.

Pentru o protectie sporita antiefractie fiecare rulou exterior din aluminiu poate fii prevazut cu un sistem de inchidere cu yala-vezi dispozitive de siguranta rulouri.
Pentru rulourile exterioare din aluminiu prevazute cu motor nu este necesara yala deoarece acestea nu pot fii ridicate fara actionarea motorului.

Mentionam ca odata facuta alegerea de a se monta rulouri exterioare plasele de insect existente la ferestrele dvs vor fi inlocuite de un rulou cu plasa incorporate

Termenul de executie: 3-5 zile
Termen de garantie: 7 ani , INTEGRAL PT TOT SISTEMUL
Durata medie de exploatare: 25-30 ani

Detinem o experienta de 10 ani pe piata de rulouri exterioare.