Sisteme sticlă

Închiderile cu sticlă securizata parcabilă sunt cele mai bune soluții pentru balcoane, terase și spații comerciale. Obțineți mai mult spațiu folosind sistemul nostru de ferestre fără ramă pentru terase, verande, penthouse, vile, restaurante, cafenele, hoteluri, birou etc. Includeți și/sau împărțiți orice zonă cu totul.

Sistemul de închidere balcon și terase oferit de Rollite este conceput astfel încât, prin glisare, panourile din sticlă să se gliseze într-un sens, sau în ambele, asemenea unui acordeon. Sistemul de panouri din sticlă pentru balcon are la baza un proces de glisare facil, ce implică mișcări simple.

 Sistemele de închidere tersa tip ghilotină permit ridicarea sau coborârea unei ferestre mari, fie în jos, pentru a deveni o balustradă, fie în sus, pentru a deveni o cale de acces. Fereastră ghilotină propune un sistem ingenios, culisarea pe verticală, care câștigă teren rapid datorită versatilitatii și elementului de noutate, mai ales în domeniul ospitalier.

Cum cererea acoperișurilor din sticlă este într-o continuă creștere, producătorii investesc constant în dezvoltarea acestei tehnologii. Astfel, veți putea alege din mai multe tipuri de materiale pentru construcția unui acoperiș sticlă. Iată care sunt principalele soluții:

Amplasate pe acoperiș, acestea permit unei cantități de lumina de până la 5 ori mai mare decât în cazul ferestrelor verticale să pătrundă în clădire. Pe lângă economia de energie destinată iluminatului acestea pot permite ventilație și evacuare de fum.  

Contactați-ne!

Ai nevoie de mai multe detalii în legătură cu produsele noastre?

Contactează-ne pentru a stabili o întâlnire și venim noi la tine!

Ore de lucru

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00

Sămbată: 9:00 – 16:00

Contact