PERGOLE RETRACTABILE

Vara aduce cu sine nu doar vremea frumoasă, ci și invazia insectelor nedorite. Cu plasele noastre de înaltă calitate împotriva insectelor, puteți bucura de confortul casei dvs. fără a vă mai face griji în privința mustelor, viespilor sau țânțarilor. Protecția împotriva insectelor este esențială pentru a asigura un somn liniștit și un mediu confortabil în casa dvs., iar la Rollite vă stăm la dispoziție cu soluții personalizate pentru a satisface nevoile casei dvs.

PERGOLE BIOCLIMATICE

Sistemele de pergole bioclimatice oferă, pe lângă avantajele pergolei retractabile (cu acoperiș retractabil), un avantaj major dacă vorbim de izolare termică ori cantitate depusă de zăpadă. Sistemul de iluminare LED instalat pe pergola bioclimatica este unul special, montat împrejurul pergolei.

PERGOLE POLIPLAN

Pergole retractabile (cu acoperiș retractabil) respectiv pergole bioclimatice sunt un accesoriu important atât în construcțiile rezidențiale, cât și comerciale. Fie că vorbim de terasă unui restaurant sau hotel, ori cea de acasă, ele creează spațiul de relaxare perfect și oferă confort celor care se adăpostesc sub ele.