STICLĂ GLISANTĂ PLIABILĂ

Experimentați libertatea și versatilitatea completă cu sistemul nostru de închidere pentru balcoane și terase, oferit de Rollie.

Proiectat cu atenție pentru a satisface nevoile diverse ale clienților noștri, acest sistem inovator permite panourilor din sticlă să alunece fluid, într-un mod similar cu un acordeon, oferindu-vă posibilitatea de a deschide spațiul într-un singur sens sau în ambele direcții, în funcție de preferințele dumneavoastra.

Cu un design ingenios, aceste sisteme vă permit să spălați geamurile cu o ușurință remarcabilă, chiar și din confortul interiorului balconului, accesând ambele fețe ale geamului.

Această caracteristică practică și comodă vă economisește timp și efort, oferindu-vă posibilitatea de a menține geamurile strălucitoare și impecabile în orice moment, fără a fi nevoie să vă aventurați în afara balcoanelor.

Cu sistemele noastre de închidere balcon din sticlă glisantă, facilităm nu doar accesul la aerul proaspăt și la priveliști spectaculoase, ci și întreținerea și curățenia zilnică, pentru o experiență completă și fără griji. Alegeți confortul și practicitatea cu sistemele noastre Rollie pentru balcon.

Cu un design inovator ce elimină profilele verticale (tocurile), acest sistem reprezintă alegerea ideală pentru ansamblurile rezidențiale sau pentru construcțiile de tip vilă, unde aspectul general al clădirii trebuie să fie menținut intact.

Fiecare foaie de sticlă este independentă și se deplasează în mod fluid, permițându-vă să controlați deschiderea balconului în totalitate. Acest lucru vă oferă libertatea de a vă bucura de aerul proaspăt și de priveliștile încântătoare, fără a compromite estetica sau funcționalitatea.

Pentru un sistem rezistent, ușor de manipulat și întreținut, contactați-ne astăzi pentru a descoperi opțiunile noastre de sisteme glisante din sticlă pentru închiderea balconului. 

PORTOFOLIU CLIENTI