Sticla glisanta pliabila
Sticla glisanta pliabila

Sistemul de închidere balcon și terase oferit de rollie este conceput astfel încât, prin glisare, panourile din sticlă să se gliseze într-un sens, sau în ambele, asemenea unui acordeon. Sistemul de panouri din sticlă pentru balcon are la baza un proces de glisare facil, ce implică mișcări simple.

Un alt avantaj al sistemelor de închidere balcon din sticlă glisantă constă în ușurință cu care se pot spală geamurile, și anume, din interiorul balconului, pe ambele fete.

Închiderea balconului cu ajutorul sistemului glisant din sticlă reprezintă o soluție modernă, acesta neavând în alcătuirea lui profile verticale (toc). Sistemul este ideal în cazul ansamblurilor rezidențiale, ori în cazul construcțiilor de tip vila unde închiderea balconului cu PVC ar modifică aspectului general al clădirii. Foile din sticlă sunt independente și glisează în totalitate.

Dacă aveți nevoie de un sistem rezistent și ușor de manipulat și întreținut pentru balconul dumneavoastră, contactați-ne Pentru orice sistem glisant din sticlă pentru închiderea balconului.

Contactați-ne!

Ai nevoie de mai multe detalii în legătură cu produsele noastre?

Contactează-ne pentru a stabili o întâlnire și venim noi la tine!

Ore de lucru

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00

Sămbată: 9:00 – 16:00

Contact