Sticlă ghilotină
Sticlă ghilotină

Sistemele de închidere tersa tip ghilotină permit ridicarea sau coborârea unei ferestre mari, fie în jos, pentru a deveni o balustradă, fie în sus, pentru a deveni o cale de acces. Fereastră ghilotină propune un sistem ingenios, culisarea pe verticală, care câștigă teren rapid datorită versatilitatii și elementului de noutate, mai ales în domeniul ospitalier. Sistemul de operare al ferestrelor este motorizat, iar sticlă cu lățimi de până la 32mm conferă o izolație termică de mare performanță.

Sistem automatic

Sistemele de închidere automatizate tip ghilotină va permite închiderea sau deschiderea completă a pereților terasei dvs. Acestea sunt sisteme modulare, special create pentru a răspunde tuturor cerințelor legate de design și de spațiu. Aceste sisteme utilizează sticlă securizată în conformitate cu standardele europene de calitate și siguranță, iar profilele utilizate folosește aluminiu extrudat pentru a asigura durabilitate în timp.

 Aceste sisteme glisante tip ghilotină sunt ideale pentru pereți rezidențiali despărțitori, vitrinele magazinelor, terasele cafenelelor și restaurantelor.

• Spațiile exterioare vor fi mai practice cu această tehnologie – perfect automatizat sistemul ghilotină va permite o utilizare eficinta a spațiilor de locuit

• Sistemul complet automatizat este ușor de folosit

• Permite vederi panoramice datorită dimensiunilor mari

• Servește drept balustradă

 Siguranță este un aspect major luat în considerare. Panourile de sticlă au o greutate mare, astfel compania utilizează un sistem special de șuruburi care suplinește impedimentul produs de folosirea unor cabluri, curele sau angrenaje cu lanțuri și contragreutăți.

Contactați-ne!

Ai nevoie de mai multe detalii în legătură cu produsele noastre?

Contactează-ne pentru a stabili o întâlnire și venim noi la tine!

Ore de lucru

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00

Sămbată: 9:00 – 16:00

Contact