STICLĂ GHILOTINĂ

Inovația întâlnește versatilitatea în sistemele noastre de închidere tip ghilotină pentru terase, oferindu-vă posibilitatea de a transforma o fereastră mare într-o balustradă sau într-o cale de acces, cu o simplă mișcare de ridicare sau coborâre. Sistemele noastre de fereastră ghilotină impresionează prin designul lor ingenios, care permite culisarea verticală rapidă și ușoară, captând atenția în special în industria ospitalieră, unde versatilitatea și noutatea sunt esențiale.

Operațiunea sistemului este susținută de tehnologie de vârf, cu o operare motorizată ce aduce un plus de confort și eficiență în utilizare. De asemenea, sticla utilizată, cu lățimi de până la 32mm, asigură o izolație termică de înaltă performanță, contribuind la crearea unui mediu confortabil și eficient din punct de vedere energetic.

Transformați spațiul dvs. într-o experiență deosebită, cu sistemele noastre de închidere tip ghilotină pentru terase, care aduc împreună eleganța, funcționalitatea și performanța într-o soluție modernă și inovatoare. Contactați-ne astăzi pentru a descoperi mai multe despre opțiunile noastre și pentru a începe transformarea spațiului dvs. în ceva extraordinar.

  • Transformați spațiile exterioare în zone practice și funcționale cu această tehnologie inovatoare – sistemul ghilotină complet automatizat permite o utilizare eficientă a spațiilor de locuit, aducând un plus de confort și eficiență în utilizare.
  • Cu un sistem complet automatizat, utilizarea este ușoară și intuitivă, fără complicații sau eforturi suplimentare din partea dvs.
  • Beneficiați de vederi panoramice uimitoare datorită dimensiunilor generoase ale acestor sisteme, oferindu-vă o conexiune perfectă între interior și exterior.
  • În plus, sistemul servește și drept balustradă, combinând utilitatea cu estetica, pentru un design impecabil și funcționalitate maximă.

 Siguranță este un aspect major luat în considerare. Panourile de sticlă au o greutate mare, astfel compania utilizează un sistem special de șuruburi care suplinește impedimentul produs de folosirea unor cabluri, curele sau angrenaje cu lanțuri și contragreutăți.

PORTOFOLIU CLIENTI